pirri

vet inte när jag var så här pirrig förut. och vilken dag. har blivit med första-handskontrakt och allt. ojoj. svisch svisch så händer det. och jag är så glad. oj oj så glad. och i morgon åker vi. oj oj. och nu ska jag se på newsroom. eller homeland. eller newsroom. oj oj.

let the odds be ever in your favor

ja, semester är ju fint, men det är också fint att hälsa på hemma mellan varven. fick tex gå på bio med h och j idag. och tex se hunger games som jag har lääängtat efter att se. alltså böckerna. alltså filmen. alltså filmerna som kommer. jag lääängtar.

ps. älskar ungdomslitteratur. kommer alltid göra.

sometimes the blues is just a passing bird

semester del I har varit väldigt bra. gotland levererar sommar (bränna, lästid, uteaktiviteter, promenader, bad, öl i solen osv) och trots att vädret väl var sådär så kändes det bra hela tiden. har fått lite almedal på avstånd och funderat lagom mycket på samhället i stort och mer på extremt semestriga saker som vart jag ska bada, vilken bok jag ska läsa, vad jag ska äta för lunch (precis efter frukosten är äten) osv. det har varit skönt, men tycker det är svårt att inte få lite dåligt samvete när jag har det sådär bra. tycker det är svårt att hantera. har funderat mkt på klass. läste ju stjärnor utan svindel tex. och den handlar ju mkt om det. sen läste jag en arena som jag hittade idag på båten och då funderade jag mer på det. på myten om de fattiga. på att det är skit att klyftorna ökar. att jag vill bidra, göra ngt, men samtidigt inte vet hur jag ska hantera mina egna fördelar. min lyx. i morgon ska jag tex. endast packa och kanske köpa några saker till nyc-resan. sen ska jag åka dit. och lyxa mig. men just nu, som det är, skulle jag nog inte kunna göra annat. hur tänker ni kring det här?