Mod

Ge mig. Nu.

Hade en fantastisk kväll igår. Verkligen. Firade vissa framgångar på resturang med vänner. Cava, förätt, varmrätt, efterrätt och rätt vin. Fantastiskt.

Inte att förglömma det mkt intressanta mellanstadiediskofest som vi sen gick till. Och spådamen, och twist och öl som smakar sump från början och dåliga mixar. Ja, bättre kan det inte bli.

Nu är det söndagkväll. Ja och ni vet. Lite för trött, lite för mätt, lite för feg.




Jag blir så jävla ledsen

Att det finns människor som ägnar sig åt att hata hela dagarna. Det är så hemskt. Jag vet att jag inte ska läsa sådana bloggar, det är ju inte värt det. Vad får jag ut av det liksom. Jag blir hatisk. Som dom. Inte bra. Fan.

Blev uppriktigt ledsen när några trackaserade genuslistan. Det känns så hemskt att det finns personer som bara vill förstöra. Som vill provocera fram en hetsk debatt. Och det är så svårt att inte kalla dem idioter. Fan.

Nu har i alla fall Roya Hakimnia skrivit en bra artikel om det på
Feminstiskt Perspektiv. Bra.

En perfekt helg

Med bissniss och pleschur. Nya och gamla vänner. Politik och fest. Och nu: Skvallertjejen.

I was born to start a revolution

Men allt jag kan tänka på är kärlek och lördagar.

I blickfånget

Är på en lyckad och intressant konferens om antirasism. Det är fantastiskt givande att vara med människor som är engagerade och vill förändra saker. Det slår mig ofta. Hoppas att jag kan runda av snyggt. Alltid svårt. We.

Lördag 07.37

Gick inte ut, fast det fanns hundra anledningar. Är glad för det nu. Tycker det var moget av mig att lyckas med det. Vuxet. Snart ska jag till Kista. Woho. Vad kul det ska bli. Lyssnar på Coldplays jullåt och äter fil med mandarin i för att peppa igång. Pirr i magen.

Åh

Det är så himla tråkigt att vara hemma och vila. Jag är utvilad nu. OK? Pigg som en mört. FB blev tråkigt. Godiset tog slut. Bara en öl. OK? Jag har ändå vilat i två timmar. Det är ju bra. Ska ju inte upp såå tidigt i morgon va? Jag kommer hem tidigt. OK? OK.

Igår var en hektisk dag

Upp med tuppen. Skicka faktura, hetsa till Popkollos kontor, ha enskilda samtal med de tre fina CF-studenterna, god falafel till lunch, tunnebana till Gamla Stan och Forum för levande historia, gå på utställning, ha samtal med studenterna, handla, hem, laga mat, åka till västertorp och hämta ett stafli, titta på när folk drack öl och prata om VPS (dont ask), springa till tunnelbanan, åka till medis och träna, träna, flåsa, åka hem, duscha, sova. HEJ.

Jag älskar när det är så, men känner mig lite trött idag. Har tagit hand om mig hos doktorn, jobbat lite, ätit lunch med min blivande roomie och letat efter jeans. HEJ.

Avstod från att köpa ett par märkesjeans bara för att jag inte kunde köpa dem. Jag skulle inte kunna stå för att jag hade köpt dem. Även fast jag visste att det var bättre kvalitet och att dom ändå inte var så mkt dyrare och så vidare och så vidare. Det gick inte. Så kan det va. Tacka HM för barnarbete och skitföretagande. Det är i alla fall inget dyrt märke.

Ikväll blir det mys och vila och pepp inför i morgon. Tumbs up!

Hurra, hurra, hurra!

För bra läkare och för snö. Jippi.

PPT i all ära

Ska ju leda Feministiskt Initiativs antirasistiska konferens på lördag. Har därför gjort en ganska lång ppt. Kanske för lång. För mkt info. Känner mig rätt nöjd ändå. Så himla pirrigt.

Vinterkyla

Är vacker och botas med hemmalatte och yllekofta.