NU ÄR DET FESTIVAL OCH DET KÄNNS SÅ BRA

Jess. Jag vet varför jag gör det här.

Vill, vill inte, vill, vill inte, vill, vill inte

Jag vet att man inte ska sukta efter det man inte har, men jag ska bara ägna ett inlägg åt vad jag skulle vilja göra just nu.

Ligga på en äng och läsa en bok. Ha en iphone med massa ny musik som jag gillar. Spela beachvolley. Kramas och pussas. Vara på semester med en fin person. Bada. Gå en promenad. Springa en springtur. Spela Twin peaks soundtracket på en LP-spelare. Dricka en kaffe men kära vänner som inte pratar jobb. Äta jordgubbar. Skriva ett blogginlägg (Check!). Bo i sthlm. Börja läsa juridik. Spela volleyboll i div 1. Umgås med min bror. Umgås med min syster och hennes barn. Läsa en tidning. Läsa Bang. Ha lite mer pengar. Skriva en bok. Bo i ett torp. Oldla morötter och tomater. Segla. Paddla kanot. Klättra uppför ett berg. Passa Hs barn. Vila en stund på soffan. Spela gitarr utan prestationsångest. Dricka en öl på balkongen. Slumra i sängen. Sova. Sova. Drömma om fina tider. Hämta mina högtalare. Ingenting. Gråta. Se på varan-tv. Se på West Wing. Nå ett mål. Lyckas med något så jag kan säga yes.

Saker jag borde, måste, måste göra:

- Skriva klart kontraktet till kocken, skicka det
- Göra en beställning till Fazer Amica
- Göra en uppdragsbeskrivning för Hotell Ritz
- Skriva en ansökan till Miljö och hälsa

Åh det låter som världens roligaste. Och när jag är klar, då får jag åka till m och p och hämta mina högtalare.

En gång var jag en musikperson. Nu är jag en jobbperson som inte hinner lyssna in skivorna ordentligt och bara hör det som kommer till mig. Jag letar inte upp musik aktivt. Detta ska verkligen ändras på. Jepp. Och jag ska spara till en LPspelare.

Klockan 5 ska jag börja jobba. Innan dess ska jag gå en promenad. Jess.

"hellre var dödsförälskad 10 ggr och få ett krossat hjärta lika många gånger än att inte känna ngt alls"

Det är så lätt att bli förbannad...

Idag är jag förbannad över jag vet faktiskt inte vad. Kanske är det för att min lediga dag aldrig blir en ledig dag. För att det är störande med folk som använder tusen utropstecken i mejl. För att jag inte fick ngt sms tillbaks och inte alls vet hur det ska gå. Att jag inte kan bestämma helt själv. Att jag har ont i halsen. Att alla andra får semester. Att det fan aldrig händer något och det gör mig frustrerad. Det är dock inte meningen att ta ut det på den enda som jag faktiskt gillar mesta dels av tiden. Nej, det är fel. Därför sitter jag hemma och skäms en stund innan jag går till kontoret och tar tag i saker.

Alla är mer stressade nu än förut, kanske jag med, men jag försöker att inte påverkas så mycket av andras stress. Det är svårt minsann. Det är kort kvar och mycket kvar att fixa innan allt är klart.

Just nu vill jag bara krypa i hop till en boll, snyfta lite och vänta på bättre tider. Jävla skit.

Snart går det över och då blir jag världens mest effektiva servicekoordinator och utbildningsledare med framtiden framför mig.

Klart att jag kan önska ibland att jag var lite mer slätstruken. Att allt inte bara var upp och ner. Men jag tror att jag skulle tröttna och gå tillbaks till att "hellre var dödsförälskad 10 ggr och få ett krossat hjärta lika många gånger än att inte känna ngt alls"