OCH köpa en iPhone 4s på fyllan såklart

Felåt. Bästa meducinen.

Och alla mår dåligt och alla mår skit

Kan väl inte säga att detta varit den bästa (de bästa) veckan i mitt liv. Men känner att den ändå slutar bättre än den började. Ibland är bara allt så ledset. OCH tråkigt. Skittråkigt. Och en vill bara vända upp och ner på sig själv och skaka ut allt tråk. Så där så att det hamnar i en hög på marken och en kan gå vidare. Men det går ju inte riktigt till så. Meducinen är en nypa vänner, en nypa träning, en nypa skaka runt hjärnan, en nypa framtidsutsikt och lite barnkalas och lite sånt som hjälper. Lite godis. Lite svälja stoltheten. Jao jao. Livet alltså.

En helt vanlig söndag

Åt jag och Ems smoothie, turkisk yoghurt och ägg till frukost. + Ems sydde en kjol på sin nya symaskin och jag tvättade ullkoftan och köpte tågbiljetter till Malmö tor 370 kr. Sen åkte jag och Rags på utflykt till Eggeby gård och sänkte medelåldern på en teaterföreställning, gick till Tensta och åt Stockholms (!) godaste falafel och hjälpte att bortsprunget barn. Sen Ica och prommis hem. Snart linssoppa. Så vare. Livet på kanten ej närvarande.

Igår var dagen

Då Apple döpte en funktion i iPhone till Siri. På tiden ändå.

Its all out there

Inatt drömde jag att jag höll ett tal för typ 500 personer utifrån Arvika-inlägget där nere. Jag fick många applåder. Trippen till egot. Kanske beror på att jag nu har outat min nya sida. OM MEJ. Ja, det känns genant. Men sånt är livet.