start a war

start a war

puh.

trodde precis att min favvoblogg var nerlagd(ja förutom discot då), men jag kan pusta ut. jag är klumpigt nog använt fel adress i typ 3 veckor och kommit till typ "den här sidan är nerlagd" - fast inte, eftersom jag hetsat och inte läst ordentligt. heja elin säger jag bara. jag är imponerad av textmängden, ångesten, ärligheten och jag modigheten(finns det ordet ens, det borde finnas). ja, tänk om alla inte vore så jävla fega. folk säger att jag är feg, men dom då. jag är fan inte fegare än dom. mm hemskt att jag låter så aggresiv. javet. det är lite läskigt. men utan bitterhet och ilska skulle vi fortfarande leva i grottor och samla bär. jag är helt övertygad. bitterheten tar oss framåt och jag ska aldrig mer klaga på den. tror jag. tvekade precis och tänkte på typiskt bittra människor. inga jag vill veta av. men ok. ilska då. eller feministbitterhet. eller inte ilska heller. jag gillar inte arga människor. men feministarga människor. eller människor som är bittra och arga över vettiga saker. jaha - vem bestämmer det då? mhm. jag kanske. ja, det kanske är jag som bestämmer vad jag tycker. bra. ok, det här gör mig arg och bitter:

(1) "kärlek"
och då menar jag inte fin kärlek utan besatt kärlek som förstör. som gör folk dumma, blinda, döva och till idioter. typ, jag vill äga dig. typ, jag dör om jag inte får dig. typ, jag skadar mig själv för att en idiot inte vill ha mig. typ, jag sårar min vän för att jag vill ha dig så mycket. förstår ni?

(3) saker som kommer ur "kärlek"
krig, våld, våldtäkter, avundsjuka - ja typ allt dåligt.

(2) att folk tror att "kärlek" är allt
kärlek är allt. men inte såhär. kärlek är inte strukturer, mönster, normer - kärlek är hela tiden, i allt - om man gör det till det. handlar så. kärlek finns inte, den görs. slutar vi göra den så kommer den försvinna.

ja. visst är det fint.

make love. göra kärlek. baka kärlek.

kärlek är handling, no feelings involved.

eller? jag blir inte klok på det, men det är iaf mer handling än känsla - för wtf är en känsla. svara mig snälla svara är det nån där hallå?äh. kärlek är handlling, så är det. handla mera - saker alltså. mer kärlek! give me some good news to get me out of this blues. mm lycka till. fan jag är så bitter(fittig) och hoppas också att mina barn ska bli fula så att dom slipper va snygga liksom. och kan va påriktigt istället.

don kulics queersverige ska bli min nya bibel. och jag kommer vara pålästas.

heja rosa!

ps. martha är min bästa wainwrigt - no shit?

dj rosenberg.

hurra vad roligt!

klockan är 00:40


och jag är snygg och kvinnlig. tänk att det ska vara så lätt. eller svårt.
kvinnlig=snygg. herregud jag är så trött på det här. imorgon im going back to ugly.

Kolla - coolt!

Nu kan man söka till Creative Feminism online - ONLINEANSÖKAN

Tufft va!

Shit det kommer bli coolt i höst!

Puss puss

jag, mamma och När

min mamma är fin. idag har vi cyklat runt i När och tittat på fina landskap och köpt grönsaker på en gårdsbutik och köpt bullar på bakstugan. sen badade vi där det var så grundt att vi fick lägga oss ner. mitt mellan herta och närshamn. har faktiskt aldrig varit där förut, det är konstigt. trodde jag hade varit på de flesta ställena här. med hade visst missat den lilla grusvägen som gick längs stranden.

sen svor vi lite över galna stockholmare. mamma sa "jävla stockholmare, dom kör som att dom tror det är E18 här!". det är lätt att skylla på stockholmarna här. dom är så många. och alla gör likadant... eh.

tänkte sätta upp volleybollnätet, men hittar inte alla delar. och ingen pump till bollen. typiskt. fixar det sen.

semester och politik

ja, jag är nog lite tråkig. fast det är inte mitt fel. i min familj pratas det politik jämt. även på semestern. eller kanske framförallt på semestern. känns ganska fint ändå. idag har vi diskuterat postkolonialism, tvåsamhet, gudrun schyman, högerpolitik, politiska ideoligier, lars ohly, fredrik reinfeldt, kungafamiljen och lite till. och lite feminism då. eller i allt.

just nu läser jag också några böcker samtidigt som vanligt. berättelsen om Pi, kvinnor på gränsen till genombrott, könskrig och vad är queer? tänker att jag kommer vara otroligt påläst när jag kommer hem. blir sjukt inspirerad och pepp. och väldigt sugen på att skriva. gillar att ha många böcker samtidigt. då kan man alltid byta om man tröttnar. blir dock sugen på att läsa en bok från pärm till pärm, men det gjorde jag ju igår.

heja politik.


festivalpics


fotboll på vår gräsmatta-camping


matilda i sin studentpresent-festival-outfit


hanna äter funkmat


jonas berättar en rolig historia som vanligt. en av det första dagarna på området.


joanna är snyggast som vanligt!


terejs och krijstijn har det luuungt och sköööönt under festivalen.

det kommer mera. totodorodorodororo

siri och jag.


siri tecknar.

...

förresten så är jag enormt handlingskraftig. det är helt sjukt! problem - åtgärd.

semester?

vaknade i panik. jobbpanik, svarttaxi-panik och störig/äcklig-bok-panik. mm kul.
men nu ska jag K och G till Visby. jag måste köpa tröjor - jag glömde visst ta med det...

ok, javet vad som ska göras. varför vill jag alltid jobba när jag har semester och ha semester när jag jobbar...? jag har ingen karaktär åt något håll.


och varför är jag alltid så sömnig när jag är ledig. som en djupt, tungt andandes säl. thats me!

heja semester!

nu vet jag förresten vilken bok jag vill skriva.

stor vecka i skogen.

veckan började med 2 sjukt bra jobbdagar. jag fixade det mesta och hade flyt liksom. sen kom h och raggade med mig till sillerud. det var skoj. vi drack 3 flaskor vin på kort tid och busade. A kom och var nykter, det var säkert väldigt kul för honom. dagen efter låg vi inne och pratade om det mesta. fina H. sen åkte jag buss genom sjumilaskogen tillbaks till arvika. kräktes nästan på gatan och köpte sjukt mycket fika på nordells med E och R. fick ett erbjudande som jag inte kan tacka nej till och åkte hem till den andra drogen - sex and the siri. somnade klockan 9 efter att K och G gjort goood paj till mig. vaknade dagen efter på fel sida. tänkte jobba, men kom inte upp. som 3 timmar till och fick en totalsumma sömn på 12,5 timmar. herregud! jag var trött. efter det kom E och drack kaffe. jag deppade. jag, K och E pratade om livet, sen följde jag med E till veterinären. inte mitt bästa ställe. jag fick vänta utanför så att jag inte nös så förbaskat.
E hade dock samlat lite hundhår i bilen, men det gick bra. vi åkte till mangskog. det ösregnade, men vi hade bestämt bestämt oss för att gå på utflykt. vi handlade gott käk och tog med regnkläder. sen begav vi oss till gylterudsgrottorna. fantastiskt! vi satt, pratade, huttrade och busrökte. där och då bestämde vi att det var hejdå depp och hej pepp. sen skrek vi lite, sprang lite, hittade lite kantareller och planerade en fantastisk höst.
väl tillbaks - ganska blöta, väldigt glada bestämde vi oss för att bada. men först kantarellstuvning. efter badet(som var sjukt varmt...) bastade vi. sen in till stan. se på SATC. E åkte hem. hennes mamma sa att hon måste gå upp tidigt dagen efter. dricka en öl med H, A och K. se på oceans 11(fast inte sista kvarten - lita inte på kines-stuff) sen åkte jag hem och sov. och var glad.
lördag = lagerfest. fast först slänga ett ton skräp. släpa stooora träbitar. sen vin, drinkar, stor brasa och glöm inte vincent. lite krångel. och världens godaste pizza ggr 2.
söndag - storkasberget, spöregn, argagafflar och srcrapmobilen. och glöm inte roxette. roxette är det nya svarta.
sen mera knark. alone. sen sjuk. sen H. sen Gotland.

bye, bye beauty.

jag säger hejdå till det mesta. hejdå! skönt, bra och viktigt. hur mycket skit får man ta egentligen? - inte så här mycket iaf!

nu ska jag läsa mer om fågelstad och njuta av häftiga kvinnor.

sov gott. ses på gotland!

Det är fantastiskt kul. Med det mesta.

Shit. Allt går vägen. Kan vi bara fylla de sista platserna på Creative Feminism så kommer det bli ett fantastiskt år. Det här är världens roligaste jobb. Sjuuukt kul. I love.

Snart ska jag också till paradiset Gotland och träffa familjen och släkten, ska bli skojigt.

Ikväll vin med vänner. wee

Krams

BUBBLA. FLYKT. NÅTT ANNAT.

Tro. Religion. Vett och etikett. Språk. Ljud. Död. Liv. Eller nått annat.

Ok, låt oss va djupa.

Alla behöver en bubbla. Eller alla tror att de behöver en bubbla. Handlar det bara inte om att vi människor är oförmögna att umgås med fler människor än som finns i bubblan, göra mer saker samtidigt än de som finns i bubblan och vara på fler ställen än bubblan samtidigt. Är inte bubblan livet. De flesta har väl ändå olika bubblor som de varierar mellan. Jag har några.

1. Festivalen 2. Feminismen 3. Volleyboll 4. Mig själv 5. Kärlek

Jag kan aldrig vara i flera samtidigt. Nopp. Kanske ska öva på det.

det kvinnliga perspektivet på vadå? hur då?

vad är ett kvinnligt perspektiv? och på vad behövs det? vad är det som saknas, vad är det som behövs lyftas fram? kvinnors situation när?

sluta dela nu. jag är så jävla trött på kön. det är tråkigast i världen. kan inte alla bara sluta spela och börja förstå att det inte är så viktigt att behålla rollerna. förstå att det är mycket roligare utan eller på ett annat sätt.

har ni någon gång sett en person va sig själv? vad är det? kvinna/man, tjock/smal, gud eller jävul - wtf?

"jag tycker att tanken att män kan förtrycka kvinnor är patetisk, det är ju kvinnor som föder män" - tihi.

Flykt. fint.

sex and the siri

kan man bli sämre feminist än jag just nu... nepp. men nu ska jag läsa doris. hon är ju fantastisk. puss!

ut ur bubblan.

ok. jag vill inte landa. det är jobbigt. då måste man tänka och så. men jag tror det känns bra med det mesta.

idag är det födelsedagskalas och jag har gett en del av mig själv.

snart blir det spännande, men jag vill mest åka till gotland. eller till skogen. natur är bäst.