DÖDS-spånet

Agera lokalt, tänk globalt

Genusinstution

Urvalsgrupp

Genus o tillväxt. Avveckling.

Genus o miljö(och kött)

Emma. Matilda. David. Marja. Malcom. Maja. Den osynlige mannen. Ulrika. Sofia. Fredrik. Rebecka. Hanna. Maja. Moa. Jonas. Jonas. Thobbe. Anneli. Kajsa. Johanna. Emma. Hanna. My. Siri. Markus.

Mer praktisk genusvetenskap. Agera!

Undersökning! ? vilken utb. Vill vi driva?

Skola ? genus, projekt, vinn världen. FEMINISM.

Sno ? Henrik, Moa, Andreas, Jannica

PORR! Gör om, gör rätt.

GENUS och ISLAM. Traditioner.

INTERSEKTIONALITET möter KAOSPILOTER. OPUS.

ALLA SKA MED!(Utom Robert och Didde)

TEORI MÖTER VERKLIGHET

Sprid genus överallt. Ex. skola, företag osv.

Gruppdynamik, projekt osv. = GENOMSYRAT av GENUS

Göra folk till trygga, peppade o genusmedvetna

Brett intag!

Samla 20 pers i ett rum.

Jobba for free

Genus. Andlighet.

Genusprojektskola

20 pers om 182,5 dagar

Genus och språl(Postrukturalism)

GENUS.

Praktisk genusskola JUST DO IT.

DO, DO, DO!

Förändring

GENUSDAGIS!!!

Företag. Pengar Lokal. Ekonomisk förening.

TEKNIK

Utbildningscenter ? skicka ut kunskap.

Människan gör skolan.

Kontakt ? infodag

Urvalsmetod ? Ej betyg. Multikultur. Personligt brev.


Ps. Alla idéer var bra. Föutom den om andlighet kanske. Men det var ju Dans.
Ps2. Nu vet ni. Sno idén om ni kan.

ELLEN

SPOTTING TRAINS AT HOME
SHRINKING WORLD
DRY LAKES
STORM IS BLOWING DARK
WAY OUT IS HARD




siri(non pretto)world

ibland tänker jag att jag skulle vilja bo i en egen värld. där man får göra som man vill. där det inte finns några pretto-regler att följa. tex. skulle den världen vara 80-talsinspirerad så att man får ha håret så fluffigt man vill. den skulle vara sär-skrivningsvänlig. man skulle få säga såhär, liksom, alltså, typ hur många gånger man ville. man skulle få svara direkt på sms utan att känna sig påig. man skulle få slippa svara på sms om man inte hade nått vettigt att skriva. man skulle inte behöva ha en mening med allt man säger. man skulle inte behöva vara sådär tydlig så att alla förstår. man skulle få tycka att socker är onödigt också. och att spenat är godare än tårta. ja visst vore det. fint. normen ja?! skriv om historien. yes.

ja, men om jag nu ska vara korrekt så skulle jag ha ett exempel på detta. och ja. jag har mig själv. jag är exemplet.

fast jag är nog bara anti, anti-pretto. pretto är fånigt. och kul att busa med. nu gick jag från anti till busig. tihi

hemtentareceptet

ta 1000 böcker
1 miljard teorier
40 000 begrepp
5000 texter
20 000 frågeställningar
1 miljon infallsvinklar
lite källkritik
lite teori-, metod- och empiri-analys

koka ihop dom på 4 sidor(!).

testa om ni kan. good luck säger jag bara.

ps. glöm inte 1,5 radavstånd så får ni ännu mindre plats

ps. glöm inte läsa igenom efteråt.(tack för tipset, det hade jag inte tänkt på...)

going back to rehab. oh no no no.

testtränade min fot(häl). gick sådär. jag och min tränare kom överrens om att jag skulle droppa resten av säsongen och rehaba mer. jag tror att det är bra. blev inspirerad att faktiskt bli bra på riktigt och inte bara låtsas att jag blir bättre. ska äta mina piller duktigt och köpa ett gummiband(för axeln då). ja axeln är inte heller riktigt i form. min ihopsnickrade "arvikateknik" är inte alltid den bästa för kroppen. "tänk pilbåge siri, pilbåge" ok. ok. jag ska försöka. nej jag ska jobba hårt. jag ska komma tillbaks. och ta dom med storm. hehe. "axeln ska vårdas, den är det bästa du har" - sa min tränare. han kan han. foten gör mig mer allmänt invalid. fast det gör inte så ont längre så jag kan gå lite. snart rullar jag nog  fram som en köttbulle iofs. så det är lugnt. jaja. att göra:

1. köpa gummiband
2. äta upp alla piller
3. träna special-rehab

hejja mej.

FAMILY H.

Men hur? Men vad? Men varför? Men när? Men hur kom, hur gick det till?

Det är otroligt vackert.
Språket.
Det vill jag göra.
Det vill jag hålla på med.
Jag är inspirerad och min framtid är fin och ljus.

1. jag har världens bästa plan/idé.
2. fram tills jag genomför den så kan jag göra nått kul ex. läsa på JMK och göra festivaler och sånt
3. sen kan jag bli chefredaktör för en rolig tidning
4. sen kan jag bli rik
3. dessutom kan jag starta band, bli volleybollproffs och skriva en bok

kul liv iaf!

PS. den som inte lyssnat på cut copys nya skiva. do it! unforgettable season kan vara den bästa låten på länge. ja jag vet jag brukar skriva så. men det är sant. promise.

PS2. imorgon kanske jag får se lightspeed champion!

PS3. om man dricker vatten blir man kissnödig.

PS4. idag ska jag provträna. tjoho! hejja foten.

en lång rödtott utan framtid...

...har gjort intrång på min blogg för att kunna hylla sin favvoartist leila. hämnden är ljuv.

Leila K

Jag vet inte om ni förstår hur stor den här artisten är? Hon framställs så dåligt i media för att hon har haft det ltie svårt de senaste åren. Varför kan inte nån göra som Heidi Klum gjorde med Brittan eller som June Carter gjorde med Mr. Cash? Björn eller Benny kunde väl plocka in henne på rival och detoxa henne, bäda ner henne och ge henne ett jobb som diskare och barmusiker på tisdagar?

Let's go Electric!

håkan. jag blir faktiskt ledsen.

lyssnade lite på håkans nya skiva och tyckte att den hade värsta potentialen. verkligen. sen gick jag och e till press stop för att ragga tidningar. och vad ser jag. jo det här:
image81
alltså. hallå? dont do this.
ser ni hur dom puffat upp hans axlar och fotograferat honom från manlighetsvinkeln. håkan är en snäll pop-pojke och ingen himla man. låt mig tro det, ok?

och förlåt. jag vet att det inte har något med musiken att göra. men det har det. jag tycker inte om amy winehouse musik lika mycket efter att ha sett henne live. jag tycker inte att kleerup är cool längre. jag tycker inte om morrisey för den delen heller. och allt handlar om vad dom råkar ta för sig när dom inte gör en skiva. jag tycker inte att det är ok att sälja sig. not! jävla tråkhåkan.

yeah thats right!

jag har alltid haft svårt att bestämma mig för vad jag tycker. alltså jag vet oftast vad jag tycker i stunden, men om jag funderar längre på det så upptäcker jag att det finns andra sätt att tycka på. att allt inte är svart och vitt. och det förändras. det beror på sinnestämmning. plats. tid. påverkan. ja allt. det är liksom det som är grejen. för att kunna ha en stark åsikt måste man nästan ignorera andra infallsvinklar. man behöver inte ens få dom av andra, man har dom själv. och man måste ignorera dem för att kunna hålla fast i en åsikt helt och hållet. det är det som kallas förträngning och kanske falsk medvetenhet. jag gillar att kritisera och problematisera. allt förändras. jo. så sa butler också. och foucault. yes. och jag tror inte riktigt på människor som vägrar förstå. dom vill inte. dom förtränger. det går att förstå allt. eller i alla fall förstå att man kan förstå. medveten medvetenhet.

och förresten, så är det. eller inte, vid närmare eftertänksamhet.

PARADISET GOTLAND

Sommar som vinter, så sjukt vackert.

image75
Albin.

image74
Kallt, kallt.

image76
Översnöade tussilagos.

image77
Högklint(Gotland mest besökta plats).

image80
Max mfl.

image79
Mackstenarnas mecka.

image78
Ygne i mitt hjärta.

TÄNK!!

ja tänk. eftersom en viss vän som jobbar på en viss arvikafestival tenderar att boka alla mina favoritband så tror jag att årets festival kommer bli hektisk. men jag ser fram emot det. som bara den. tänk interpol. tänk death cab. tänk the go!team. tänk cut copy(NY!). tänk maps, danger, familjen. tänk yelle. ja tänk house wifes. och ja tänk lite kent. jag kommer dö. och det är inte ens klart än. det kommer mera. TÄNK! jag tänker.

sen tänkte jag lite på det här med miljön. och hur pinsamt lite jag bryr mig. det handlar om prioritering om man har råd att köpa ekologiskt eller inte sa nån idag. hmm. det har jag förträngt. sluta drick alkohol så har du råd sa nån annan. ja kanske. nej. eller? jag tror jag gömmer mig lite bakom min feminist-aktivism. att att vara feminist betyder att man är en bra människa på alla sätt. genus/feminism är ju liksom allt. tycker jag. och feminist-aktivismen är bra för miljön och för det mesta. jag tror inte jag gömmer mig. jag tror jag bara inte vill rangordna. jag vill inte va eko-feminist. jag vill inte va miljö-aktivist. jag vill va feminist. för det är allt. det är bäst. och allt hänger ihop. genus genmsyrar allt. och miljö, patriarkat, kapitalism och rasism hänger ihop. bryt ett och bryt alla. jag tror på strukturernas fall. folk är alldeles för flummiga för att kunna upprätthålla strukturerna långe till. fast det kommer nya. och vi måste se till att de är bra.

joråsatt. jag ska starta en genus-projekt-skola. japp! ni får höra mer snart. jag säger bara: 30 pers i ett rum om 182,5 dagar. yes.

tänka är det nya. jag har aldrig varit så övertygad.

arvikamaffian

jä. det var kul. fest till fem och en timmes sova på en soffa på kontoret. kändes vuxet. verkligen. men skoj som bara den. it was all dance, dance, dance. jä.
image71
twins.

image72
T spelade hercules and loveaffair låten.

nu gotland. familjen H. åsa arping. påsk(tydligen). kusin vitamin. m&p. fet mat. hund. sova.

30 pers i ett rum im 182,5 dagar.

jag vet. jag har världens bästa idé!

tha camera is back!

Lasagne(med möe ost), vin och kömpiser 26 feb in Arvika


ps. den som la min kamera i disken ska få stryk...

been born in 1891

midlake. mitt hjärta pickar. som ett barn. det är så bra. och det låter lite som nico. ni vet hon som sjöng om chelsea girlsen. fast nu. och inte riktigt heller. fick bara den känslan.

MÅNDAGSBARN

Kan inte tro att det är måndag imorgon, känns helt overkligt. Helgen har överträffat alla förväntningar(förutm 90s kanske, förlåt e) och bjudit på allt möjligt skoj. Mat och vin med B i fredags, sen 90s, utslängd L, falafel på grekiskt vis, sova, dunderfrukost, smygkik på han som är så hypad, laga mat till 60 pers(jag stod för tzatziki, dressing, mozzarellahackning mm), köpa strumbyxor med hål i, får lite skäll för smutsiga skor av E, hetsa i ordning, servera mat, dricka sprit, servera sprit, schlageryra, massa skojjiga långa människor, flera kopplingar, kömpisar som kom, en smitning, lite ångest, lite kläng, highschoolfilm, medelhavsblabla mat, färja till skeppsholmen, glatt samtal, mordernas giftshop, nya vägar, ont i foten, må illa, vila, få chokladkaka, purjolök, potatis, jordnötter, film med A, lite jobb, sovaaaaaa.
Åh, fint värre!

inflyttningsfest och 90s i väntan på schlagerfest

musik är mitt nya. i öronen hela tiden är det som gäller. jag får sån kick. jag flyger. och oväntat så verkar det som att det kan vara en bra låt med i schlagerEM det här året. lyssna. det går helt i enlighet med schlagerfest imorgon.

yes.

in the state of FLUX


jag tänkte lite på det här med bloc partys nya låt. jag bara älskar den. den är helt otroligt bra. oh I love it. mest för att dom gjort allt så fel. fast rätt. röstförvrängningar. töntig video. och töntig text. men vilken melodi! vilken känsla! vilken kick! oh I love.

If your right hand is causing you pain
Cut it off, cut it off
If your colours have started to run
Let them all run, run away from you

There is lightning in this room
Above our heads, waiting to strike
I'm a thinker not a talker
Put your faith, your faith in God

We were hoping for some romance
All we found was more despair
We must talk about our problems
We are in a state of flux

I'd kill for an adventure
Just you and I, in the Curzon Bar
Dancing till we knew
So all that we've learnt disappears

When you shouted at me
I saw my father in the second grade
Concerned and kind
Yet unable to reach me

We were hoping for some romance
All we found was more despair
We must talk about our problems
We are in a state of flux

hej.


OSLOLIV

idag skulle jag gå med tuvaluva till barnehagen. dom skulle på utflykt och på utflykt ska man ha matsäck. jag fick uppdraget att steka pannkakor. dessvärre upptäkte jag att jag helt enkelt inte är så bra på att steka pannkakor. hur kan man inte vara bra på det undrar kanske ni? jag med. men jag skyller på omständigheterna och att jag inte rörde ordentligt innan så att allt ägg var i botten. tillslut fick jag i alla fall ihop tre stycken som jag kunde rulla ihop och lägga i en plastlåda.(förlåt E, jag skäms lite.)

tuvaluva hoppsade hela vägen och jag haltade efter. när vi kom till dagiset var vi tvugna att ta oss igenom en massa grindar och dörrar med barnlås. det var som ett lite äventyr.

tjo.

nojja

har jag tappat min sociala förmåga? shit.

we were hoping for some romance

Jag tänker på det där du sa.
Som att allting redan var bestämt.
Som att du bestämde.

Men det är något stort på gång.
Och jag kan andas.
Det suger lite i magen.
Jag tittar upp.
Jag kan andas.
Jag ser.
Jag skimrar lite.

Jag tänker på det du sa.
Jag tänker svin.
Jag tänker på hur ont det gjorde.
Jag tänker; det gör inget.
Jag tänker att jag vill veta.
Nej, jag vill aldrig mer se dig.

Jag tänker på allt du sa.
På vad det betydde.
På vad det inte betydde.
Önskar det var jag.
Är glad att det inte är jag.
Och det är över.

Jag tänker inte mer på vad du sa.
Jag glömde.
Jag kan inte minnas.
Jag kan knappt se dig framför mig.
Jag glömmer allt.
Du är som förut igen.
Jag med.
OCh det var inte ens värt det.

Jag tänker på det jag sa istället.
Och det jag inte sa.
Det känns viktigare.
Det du säger har ingen mening.
Det har jag.

så rätt.

MY PLAYLIST

Midlake - Roscoe
Hercules and & Loveaffair - blind
Bloc Party - FLux
Lykke Li - Dance, dance, dance
Fiest - My moon my man
Interpol - No I in Threesome
Juliana Hatfield - Hotels(Live)
The Go!Team - Grip Like a Vice
Lightspeed champion - Tell me what its worth
Arcade Fire - Wake Up
Death Cab for cutie - The New Year
Elin Sigvardsson - Saviour
Hot Chip - Ready for the floor
Familjen - Det snurrar i min skalle
Midlake - Head Home
Laakso - Västerbron

yeah.

library lovers.

det är jag. jag har varit på så himla många bibliotek idag(kungsholmen, universitetet, stadsbiblioteket och kungliga biblioteket). och letat efter böcker av alla dess slag. hittade nåra. glömde bort en föreläsning. blev påmind om den 5 min innan av M(Tack!). Lyssnade på kvinnan som går på litteratursnacksknark. kopierade en massa. läste en bra text. diskuterade och upptäckte väldans coola saker. shit. litteratur kanske är min grej ändå. läste lite mer. åkte hem. pratade med H. hade lite ångest. hostade. åt mat. japp så var det. sen gudfadern.
och tänk. jag fick en sån här fin påse!(skit jag är så nöjd med min verksamma dag. hejja mig.)

image60

JAG. VI. NU. revolution.

har upplevt en av mina bästa dagar. som sammet för själen. eller som Tina sa: som rebecka törnquist för själen. som att sitta insvept i bomull och äta glass. som en stor godispåse med alla favvogodisar. som man kan äta utan att bli mätt. som man bara vill ha mer och mer av. som man aldrig vill ska ta slut. ja jag vet inte hur jag ska kunna beskriva hur bra det var. allt var bra. allt var högsta kvalitet. alla var bra. har nog aldrig sett/hört så många coola människor på samma ställe. aaaaaah.
tina roosenberg berättar hur det är och alla håller med. hon får alla med sig. berit ås berättar om det lilla som gör att bägaren rinner över och saker händer. om att ta chansen att förändra när man har den. om att följa det instiktiva och protestera när det kommer till en. det är så rätt. jag vill också va 80år och världsvan. hon är så rolig så jag dör. sandra dahlen har bara så snyggt hår och är så jävla bra på att snacka. man förstår. hon förstår. liv strömquist är coolast i världen och så rolig att det bubblar. dubbel-anders borg träffar rätt. devrim mavi undrar saker jag inte undrat över förr och frågar "varför är alla tidningar så fega?". det undrar jag också. vad är dom rädda för? andy candy talar ett nytt språk. vaginamonologerna är så otroligt personliga. tänk vad stön kan betyda... gudrun kommer in med andan i halsen direkt från göteborg och knyter ihop allt så snyggt. jag. vi. nu. revolution.
jag gråter.

sen förfest i skrapan med vin och nya vänner.

slick spelar bästa låten just nu och allt är så bra det kan va.


nu sätter bra musik. film. och A. pukt för världens bästa vecka. och jag är bara så där härligt förvirrad. och bakfull. jiha! ninjaspark.

too lost in you.

image58
ja jag har en passion för sugababes. många av mina musik-pretto-vänner har fnissat. men dom har något tufft över sig. kanske handlade det om sammanhanget. kanske om något annat. men trots att dom byter bort bra medlemmar och ingen är orginal och kråmar sig och är allmänt inte så hög nivå så lämnar dom inte mitt hjärta. if im ugly, so are you. fint.

chris martin sa en gång "jag trodde aldrig att jag skulle vinna mot dom sexiga brudarna i sugababes" jag tror inte jag kommer göra det heller. im too lost in you. jag tror att det är lite ditt fel yo(jo).

fast jag är lite ledsen över att den coolaste byttes ut nyss... och att deras overload som är bäst gjordes typ 98.

strula med siri, separatism och ika i rutan

strula med siri - I WOULD.
separatism - om bara för en dag.
ika i rutan - stor, större, störst

smaka!

idag. tina. gudrun. slick. och R.

ego

hade ett snack om självkänsla vs. självförtroende igår. jag vet inte om jag tror på en uppdelning. tror att "självkänsla" är ett svenskt påhitt. och tänkte att jag skulle försöka reda ut det genom att använda engelskan. jag slog upp självförtroende och fick confidence, self-confidence pch self-assurance. slog sen upp självkänsla och fick ego. och fick mig en tankeställare. det är ju så. ego=tycka om sig själv, tycka att man är bäst. ja ego och självkänsla är nog samma sak. tufft. fast i sverige så är ju ego något negativt och självkänsla typ det bästa som finns.

shes got a big ego. hon har bra självkänsla. det skär sig lite. för kallar man inte nån ego som bara tänker på sig själv och gör dumma saker utifrån det. nån som har dålig självkänsla. och kanske självförtroende. fan jag tappade bort mig.


transforming knowledge

yeah. det snurrar i min skalle. öl istället för att skriva och upp tidigt som satan för att renskriva mina komplicerade tankar. men vips vad fort det gick egentligen. varför var jag ens orolig. det var lite som att jag generaliserade mig själv och sen cirkelresonerade ikring det liksom. yeah.
i helgen är det bara skoj. klassöl, festival, tårta, kalas, pepp, ta tillbaka natten och slick. kaninte bli bättre.

ps. övermannade google igår och tjänade 270 spänn, det är nästa lika bra som 3000(men jag är fortfarande avis.).

pps. igår hörde jag det pratas om sex på ett så oinspirerande sätt att jag aldrig mer vill ha det. men jag är imponerad. well done.

lite skoj.

dagens citat:
"ja jag kan ju ta med min damsugare nu i helgen... fast den suger ju verklgen." HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

dagens varning:
Varning: Den här sökningen var precis vad du visade nyss.
Du måste nu sätta markören i sökfältet (genom att klicka där) för att söka. Detta är till för att förhindra överbelastning om någon glömmer en penna e.d. på Enter-tangenten.

se vad kul man kan ha för ingenting. man får akta sig för att glömma pennor dock. för det kan få stora konsekvenser.

thailändsk brud

"Hitta din alldeles egna thailändska brud, vi har tusentals singlar." - google annonser

är den thailändska bruttan den nya innegrejen eller WHAT? jag fattar ingenting. får man skriva så här. vad är grejen med "brud". när blev det reklamspråk? oj det poppar upp så många frågor. skäms google.

MITT I PRICK

åh det känns så rätt. everything changes. och ni är så fina. och så rätt. det här är grejen. allt klaffar och det är världens bästa vecka. häng med oss, vi är coolast.

postporn

det finns flera problem med porr. men framförallt två (1) industrin och (2) främställningen av subjekt/objekt. det första framförallt för att arbetsförhållandena ofta är groteska, tjejer utnyttjas och hur man än gör så är det prostitution när man säljer sex. det andra för att det finns alldeles för mycket makt och förnedring i porrindustrin och kvinnor framställs ofta som offer, passiva, utnyttjade och det är vidrigt att någon ens kan tänka att tända på det. uää.
men sex är såklart fint. och om man tar bort de två problemen(och de andra) så ser jag egentligen inga problem med att folk konsumerar porr, men till then. no no. find alternatives.

another sunny day.

och det är dags att sola näsan. så att genomskinligheten försvinner. som att få en vän liksom.

kärlek är allt ballt.

idag såg jag en röd volvo. och sen en till. och sen var dom överallt. fast det var ingen volvo. det var Katrine Keilos. med två K. den nya feministen. hon som säger "JA" till porr. hon som tycker vi ska enas. folk tycker nog hon är bra. jag vill inte enas. jag vill kritisera. så att vi utvecklas. så att vi följer med när det förändras. sanningen finns inte. its true. jag vill kämpa för det som är aktuellt. hur ska man kunna göra det om man enas. om en sanning. the one and only.

Det är inte konstigt att kvinnor gärna tar ut en stor del av föräldra­försäkringen när de har dåligt betalt, tråkigare arbeten och inga karriärmöjligheter. Jag är inte mot en kvotering men nyckeln finns någon annanstans.

håller med. håller inte med. its posible. storverk görs inte i nickande samstämmighet. dom görs i krig. big war. jag är övertygad.

Det är viktigt att poängtera hur den feministiska teorin utvecklas och det är intressant att se hur tidiga feministiska tankar kan utvecklas och få nytt liv och kraft i nya teorier. Intersektionalitet är liksom poststrukturalismen ett sätt att förstå hur viktigt det är att inte teoretistera essentialistiskt. Vi vet att världen hela tiden förändras och har alltid gjort, hur kan vi då försöka söka efter ett grundläggande förtryck och är det ens nödvändigt? Det viktiga är såklart att titta på hur det ser ut och använda historien till att inte upprepa sig och uppfinna hjulet om och om igen inte leta efter något som är omöjligt att hitta. Men jag vill också hävda att det ibland kan vara bra att titta på radikalfeminismens sätt att lyfta problem och söka lösning för att kunna använda det bästa och spetsa argumenten.


fin poäng av nån jävlit smart brud(inte keilos då).

men Keilos är fin.

Jag stör mig på att vi är fast i en ja eller nej-diskussion, om det verkligen finns en könsmaktsordning eller ej. Låt oss strunta i etiketterna och försöka enas kring samhällsproblemen i stället.

Hur vill vi leva våra liv? Jag tror att det är möjligt att förändra saker, men för att övertyga andra måste vi peka på resultat. Politik är att göra det nödvändiga möjligt. Jag tycker att det är nödvändigt att förbättra för kvinnor som grupp - hur gör vi det?

hon gör. hon doar. jag vill göra. inte tänka först. fixa. ta kunskap för att förändra. hets göra. do do do do. be do.
alotta fagina!

PORRPUB

Siri säger:
vi tänkte bli fulla på porr-pub imorgon
ton; säger:
jag tror itne jag är så pepp på porrpub
Siri säger:
dom visar porrfilm
ton; säger:
även om jag faktiskt skulle vara bjuden
ton; säger:
tror det är ganska antimän där av nån anledning
Siri säger:
mä... du har ju inte fattat grejen. vi är bara emot "män" med kaninöron. inte män män. its easy
Siri säger:
och har du några kaninöron, no no
ton; säger:
haven't you seen me?
Siri säger:
kanske sett, men inte sett... jag ser bara det jag vill se
Siri säger:
klart du ska mä, i cunt(!) u in
ton; skickar:


Siri säger:
tihi... aha du gömmer dom i håret i vanliga fall, det är därför det är så fluffigt
Siri säger:
busigt
ton; säger:
:x
ton; säger:
röjk dags

gimme hope joanna

image52
We speak in the store
I'm a sensitive bore
And you're markedly more
And i'm oozing suprise
image53
And i have read the right books
To interpret your looks
You were knocking me down
With the palm of your eye

And i was blue
I am blue
And unwell


långt bort från landet efter en ångestfylld jens lekman så kom du tillbaks till mig... förlåt jag glömde. men jag lovar att det inte var mitt fel, utan tekniken som slängde bort alla mina låtar då för länge sen och inte mitt fel. jag tycker du är fin.

IDYLL

nån sa typ "bättre en billig klubb lite utanför, än en dyr i stan." IDYLL verkar vara bäst. good dancing, nica och snygga peeps och en doft av landet. nu är jag partymätt och kan fokusera på livet. jej.

90s

så många hits, så lång kö.

drugs dont work, bandstarter, lemon tree, torn, aint that just the way, not forever, Ill never break your heart, wannabe, lilla fågel blå, show me love, underground, electric, walking on the milky way, gravitiation, be my lover, unbreak my heart, around the world, öppna din dörr, it must have been love, när vi gräver guld i USA, wonderwall, himlen runt hörnet, the show must go on, till dom ensamma, när hela världen står utanför, 747, I wil come to you, all that she wants, hey princess, no limit, sing halleluja!, go west, everything changes, my sister, vem vet, öppna din dörr, over my shoulder, scatman, fiskarna haven, waterfalls, kräm(så nära får ingen gå), hold on,  weak, do you really want me, lucky man, stand by me, baby dont hurt me.

jag vet, det är gräddan jag visar.

ADDICTED

image50
I can't, I have volleyball.